Mys helg!

Denna helgen har varit mysig och bra!  varit ledig från apu:n! skööönt!!!

I fredags när jag kom hem, så lagade vi lite god mat mat ( eller johan lagade mat, en jätte god tortellini gratäng med massa ost!!), sen bokade vi bio biljetter till filmen FARSAN, sen stack vi ner och såg den! johan gillade den men jag tyckte sådär :P var jätte trött oxå så blev tidig sänggång!

Lördagen, gick vi upp ganska tidigt skulle till IKEA :) mysig att vara där! finns så mycket fint man vill ha! men vi köpte det nödvändigaste. Det blev en ny klädsel till soffan pga katten förstört den. Sen lite nya dricksglas, kuddar,ljus,en rosa vas! Åt en god korv och drack lite cola på ikea när vi var klara! extra gott där! hehe...

sen körde vi hemmåt igen, och då var det dags att städa! blev lite storstädning... sen lagade vi god mat och sen hoppade ner i soffan och kollade på melodifestivalen!

Söndagen (igår) gick vi oxå upp ganska tidigt! skulle till K-stad! tog en liten stund att hitta dit, yrade runder lite.. men sen kom vi väl fram till Mikaela,anders och lille levi :) hennes bebis var så himmla söööt!!! ville ta med han hem, en riktig go kille! vi blev bjudna på fin mat oxå =) mäster kocken anders ;) och glass till efterrätt, mums! vi satt och snackade om allt möjligt och mös med bebisen, det var jätte trevligt! han fick två gosedjur av oss som skramlade! hoppas han kan leka med dem senare!

Lägger upp lite bilder från helgen!

-Från IKEA!



<3 besöket hos Levi!





Kommentarer
Postat av: ia

Tack för igår sötis!! Det va så kul att ni kunde komma! Och så mysigt att sitta o prata med dig en massa, va ju så längesen :O får inte gå så lång tid igen!! Hoppas jag får träffa dig/er väldigt snart igen!! <3<3/granny


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback