Mmm....
bakade en kladdkaka igår.. riktigt god.. med after eight i =) sen granerade jag med lite after eight på den oxå och med jorgubbar och kiwi =) smaskigt...
lägger upp receptet
1. Sätt ugnen på 175 grader.
2. Smält smöret i en kastrull, lägg i chokladbitarna i det varma smöret
och låt dem smälta.
3. Rör samman ägg och socker, slå sedan smöret över. Sikta i mjöl,
kakao och salt.
4. Bröa en springform och häll i smeten.
5. Grädda i ca 25 minuter (jag föreslår kortare tid, om man vill ha den riktigt kladdig)
6. Tag ur den varma kakan och låt After Eightbitar smälta över.
NJUT!
lägger upp receptet
Ingredienser
150 gram smör, (eller margarin) |
10 st After Eight, bitar |
2 st ägg |
3 dl socker |
1,5 dl vetemjöl |
5 msk kakao |
1 tsk salt |
10 st After Eight, bitar |
Tillagning
6 - 8 bitar1. Sätt ugnen på 175 grader.
2. Smält smöret i en kastrull, lägg i chokladbitarna i det varma smöret
och låt dem smälta.
3. Rör samman ägg och socker, slå sedan smöret över. Sikta i mjöl,
kakao och salt.
4. Bröa en springform och häll i smeten.
5. Grädda i ca 25 minuter (jag föreslår kortare tid, om man vill ha den riktigt kladdig)
6. Tag ur den varma kakan och låt After Eightbitar smälta över.
NJUT!
Kommentarer
Trackback