LADIES NIGHT =)

NU ska jag finally blogga om vår trevliga fredag inne i malmö!
Har jobbat hela helgen och idag så har inte hunnit blogga om det! ... Fredagen började med att jag och carro träffades på dan, gick till systemet och inhandlade vin :) åkte till ICA och handlade diverse mat och eftertätt till kvällen.. sen åkte vi hem, duscha gjorde oss i ordning för att sedan träffas vid 17 igen! vi lagade kycklingfileer,potatis kroketter, bearnaiesås och wok grönsaker. mkt gott! sen gjorde vi en hallonmousse till dessert! as gott! vi satt och drack vin och hade det trevligt och sen kom annika över!

Vid 19.00 tiden åkte vi mot hurva där therese & Johanna väntade! fortsatte pimpla och sedan körde vi mot lund och hämtade Linn strax efter 20.00

21.00 var det dags för ladies night på malmö arena. Kom precis i rättan tid ;) föreställningen varade i 1,5 h.. lite lite tyckte jag... men det var måns möller,martin stenmark,andreas johnsson och brolle ;) hihi skit skoj var det! och en hel arena fylld med bara kvinnor! haha helt galet! skrikande kvinnor och vissa sprang upp på scenen...=P

vi dansade till deras låtar och visslade och tjoade och hade det skit skoj! de sjöng sina låtar och en hade även lite spex och stand up.. de klädde bl.a ut sig till just tjejer haha!

lägger upp lite bilder har även filmat men lägger inte upp det här.

Kvällen avslutades sedan på efterfesten en liten stund ,ville egentligen ha autografer men bidde inte så, kan ju tänka er kön ! utan åkte hemmåt.

enjoy!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback