Det är okej!

Tyckter riktigt synd om SD... dom har precis som alla andra kämpat för att få komma in i riksdagen! dom som vilket annat parti har sina åsikter att stå för!! inget är väl rätt elelr fel?? jo tydligen har SD så jävla fel!!! dom är hemska nazister m.m..

Vi lever i sverige, darför har vi rätt till att ha ett sverige parti!! dom är de enda i sverige som står upp för vad de tycker ang invandringen och är villiga att förändra och stänga gränserna! sverige är så svagt o klent så vi vågar inte säga emot, snart blir vi överkörda och det blir inbördes krig eller något liknande.....

vi kan inte bara ta in och ta in och ge bort allt vi har, att man inte får sjunga vår svenska sång i kyrkan och det ska byggas moskeer m.m. i sverige är emot mina principer faktiskt!

visst kan vi ta in och hjälpa de som behöver för att rädda folk från krig..och samla ihop familjer men vi kan inte bara ta in och in så det blir överfullt..för vi svenskar + de som vi tar in måste ju kunna gå i skolan få arbete och pengar m.m. och få det bra! det ser inte riktigt ut så idag tycker jag.... men det kvittar mad man säger angående detta för då är man väl rasist.....

Folk verkar tro att SD är en ny hitler union som ska gasa ihjäl alla invandrare,,, nee skulle inte tro det! men vi måste faktiskt värna om oss själva o vårt land, de gör dem ju i andra länder!!!

hoppas sverige kan tuffa till sig lite nu iallfall....

om nu folk tycker sd har så jävla fel då kan jag ju tycka att moderaterna har så jävla fel om saker... men det är inte samma sak.. för nä fy de som röstat på SD borde skämmas... folk borde tänka till och tänka lite på er själva och på era barn i framtiden! och en fråga: varför tänker vi mer på våra ivandrare än oss själva? och på jobb och vår vård för äldre m.m.???

och det är faktiskt många invandrare som röstat på SD..för de är också trötta på allt...

Och nu har sverigdemokraterna tydligen fått sin sida hackad... och alla medlemmarna som lämnat sin privata information riskeras att bli upphittade och misshandlade m.m... så hemskt..


Over and out!


Kommentarer
Postat av: Diana

Jag kan bara hålla med dig!! Tycker det är hemskt att man inte kan få säga sin åsikt om SD bara för att man blir kallad rasist. Vi måste ta hand om de människor som är i Sverige nu innan vi tar in fler, det bara är så! Det betyder inte att jag är rasist bara för att jag tycker så men det verkar all tro ju :(


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback