Laddat batterierna!

Nu har man kommit hem från en mysig helg i halmstad hos syrran och diverse mathilda och janne ;)
jätte mysigt har det varit! kom dit efter jobbet i fredags em, då åt vi sushi och fixade ihop en god brylè pudding och kollade på tv =) blev ganska tidig sänggång då båda jobbat och var trötta =))

på lördagen blev man väckt vid halv tio av en bebis i ens famn =) lilla glada mathilda på morgon kvisten! syrran körde och köpte frallor, så det blev en brakfrukost med diverse pålägg, ägg, frukt,bär m.m. =)

sen stod stan på schemat, så då begav vi oss dit vi tre! janne hade varit ute och festat så han låg och sov!
först blev det ut på landet till en lant butik som hette små ting! fina inredningssprylar i gammaldags anda =) kunde köpt jätte mkt, men det fick bli en fin rosa vispskål ;)

sen körde vi in till stan och handlade lite teer i en tebod, några tröjor köpte jag och sen tog vi en god fika på cafè och chokladfabriken skånskan! varmchokald mjölk och en polkagris bakelse!! guud så god, med kladdkaks botten =D

sen gick vi vidare lite i stan och tittade sedan körde vi till galgberget och promenerade nästan en timme... trötta och hungriga var vi och begav oss till ica maxi och handlade mat, vi skulle göra hermmabakad PIZZA =) så det gjorde vi när vi kom hem och gott blev det! såg på gladiatorerna med och åt naturgodis!

idag sov vi längre, tog sedan en 5km promenad vi tjejer igen ;) sedan åt vi lunch och jag kände att jag fick rulla hemåt... massa pussar och kramar har det blivit med lill fisen!! saknar henne redan, mosters ängel <3





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback