första helgen i Mars

Nu går det mot vår, verkar det som ia.f på vädret =) skönt! påsk och vårmys!! det gillas!! snart fyller man år med och då blir det kalas =)
 
Nu ihelgen har vi varit lediga! skönt! har städat, röjt här och handlat (som vanligt) igår var vi på harrys och åt tre rätters och såg på bio! små citroner gula! tog bussen ner, så det blev en halvtimmes motion med mellan restaurangen och bion! men jävlar vad det blåser i helsingborg haha vi flög nästan i väg, men det är ju för det ligger vid havet
 
På Harrys blev det två glas rött, en toast skagen till förrätt, hamburgare med cheddar ost och dressing, pommes. och till dessert chockladfondant med vaniljglass och bär mmmm!! sjukt gott!! och bion sen var bra :)<3
 
Innan på dagen var vi i stan och kollade i affärer! köpte ett nagellack och puder på MakeupStore och ett kakfat på cervera samt nya bh:ar!! behövdes verkligen! inne på Change fick man fyra set för två! kanonas=)
Sen tog vi en kaffe inne på Zoegas butiken, fasiken vad det luktade gott där med nymalt kaffe!
 
Idag har vi varit och utforskat området på en promenad på ca en timme i den härliga vårsolen! sen blir det storhandling på COOP.
 
imorgon jobb igen men innan dess body pump kl:10.00 :-)
 
 
 
 
 
 
Sayonara!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback